Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ζώνη αγνότητας ...


Τελικά μάλλον μας πάει η άμυνα ζώνης. Καταφέραμε στο τρίτο δεκάλεπτο να ισορροπήσουμε και να αρχίσουμε να αντιστρέφουμε την εις βάρος μας κατάσταση μειώνοντας από τους 25 πόντους στους 14. Δυστυχώς τρία αβίαστα λάθη μας και ισάριθμα καλάθια από τους αντιπάλους ακύρωσαν τις λίγες πιθανότητες για κάτι καλύτερο από το 56-77.
Χρέη δικηγόρου εκτέλεσε ο τζιχαντιστής στο χτεσινό παιχνίδι υπερασπιζόμενος την υστεροφημία του "δένδρου" (χρωστάω κέρασμα Γιάννη) όμως δυστυχώς απεβλήθη, κυρίως επειδή είχε μπει στο μάτι του άρχοντα του αγώνα μετά την τεχνική ποινή που είχε δεχτεί νωρίτερα για διαμαρτυρία. Για άλλη μία φορά MVP για την ομάδα ο υποφαινόμενος που αν κόψει τις πιρουέτες (έξις δευτέρα φύσις) και πατήσει πιο γερά στην τελική προσπάθεια θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο επιθετικά. Ο bo(mber) συνέχισε να σκοράρει με τον καταιγιστικό ρυθμό που θα τον βοηθήσει να τερματίσει τον επερχόμενο μαραθώνιο σε 1 ώρα! Κρητίκαρος από τα παλιά στο σκοράρισμα με τα γνωστά σουτ ακριβείας και αποτελεσματικές assist στους ψηλούς. Ο pm μάλλον είχε αφήσει το μυαλό του στην Γηραιά Αλβιώνα και βοήθησε κυρίως αμυντικά. Οι λοιποί προσπάθησαν να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι στην ανάκαμψη αλλά έμειναν με την χαρά της προσπάθειας. Highlight το πρώτο καλάθι του silverman με την ιστορική φανέλα της ομάδας με κίνηση άκρως επαγγελματική εντός ρακέτας (και σε άλλα πολλά με το καλό!).
Πάμε να δοκιμάσουμε την αντισεισμικότητα των τσιμέντων (ΤΙΤΑΝ) στον τελευταίο αγώνα της preseason παίζοντας για ένα ημίχρονο χωρίς μηχανοδηγό (mr tsouf).


Τα νούμερα και τα όργανα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου