Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Το τσιφλίκι του Ψυρρή ...



Μία ομάδα μόνος του. Σωτήρης Ψυρρής ο killer του Δ.Α.Α. με 57 πόντους και απίθανα ποσοστά. Γι' αυτό χάσαμε; Κατηγορηματικά όχι!
Πάμε να δούμε τα ελαφρυντικά:
Νο 1: Παίζαμε χωρίς τον αρχιτέκτονα (mr tsouf)
Νο 2: Ήμασταν μόνο 6 με τον crossman μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και το δένδρο με τις γνωστές (ανύπαρκτες) αντοχές λόγω κιλών και ηλικίας.
Πάμε να δούμε και τα βαριά κατηγορητήρια:
Νο 1: 0/7 βολές από τον πάντα αξιόμαχο και γεμάτο ενέργεια pm (πρέπει να βρεις mitigation strategy για το συγκεκριμένο γιατί αρχίζει και μας κοστίζει)
Νο 2: 9/29 δίποντα από τον μαραθωνοδρόμο bomber (ελεύθερα σουτ ήταν τα περισσότερα, βάλε την μπάλα στο πλεχτό να ιδρώσουν οι αντίπαλοι)
Νο 3: 5/18 και 8/17 δίποντα από pm και δένδρο αντίστοιχα. Τα 5 τουλάχιστον από αυτά (στο σύνολο) ήταν κάτω από το καλάθι ή σε αιφνιδιασμό και ουσιαστικά μας "αυτοκτονούσαν" κάθε φορά που δεν έμπαιναν.

Συμπέρασμα: Ακόμα και μόνο έξι και χωρίς τον coach δείξαμε ότι οι μπασκετικές αρχές που μας έχει περάσει μετά από 4 χρόνια έχουν εντυπωθεί στα μυαλά μας και μπορούμε σαν ομάδα να σταθούμε επί ίσοις όροις (τουλάχιστον) κόντρα σε ομάδες που έχουν έναν "τα πάντα όλα" παίκτη (βλ. Ψυρρή).

Τα νούμερα και τα όργανα...

2 σχόλια:

  1. Κρατάμε μόνο τα θετικά από αυτόν τον αγώνα (τα όποια λίγα) και συνεχίζουμε... Οι αντίπαλοι εκτός από έναν είχαν ιδρώσει πάντως..
    υ.γ Με αδικεί η στατιστική "υπηρεσία" (δε λάδωσα τα κορίτσια..) αλλά θα επανορθώσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως προς τι σε αδικεί; Φάε λάδι κι έλα βράδυ για το Club NAK! Πάμε να τους ξεφτιλίσουμε! :P

      Διαγραφή