Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Σκυροδέτηση ...


Ένα παιχνίδι  από το οποίο θα μπορούσε άνετα να ανοικοδομηθεί ολόκληρη πόλη από τα "τούβλα" και των δύο αντιπάλων. Τα ποσοστά των δύο ομάδων αντικατοπτρίζουν πλήρως την μη εύρεση τρύπας (για να το θέσω κομψά) από τους αγωνιζόμενους.
Στα δικά μας, συγκινητικός ήταν ο τζιχαντιστής που σχεδόν κράτησε μόνος του (σαν άλλος Stephen Curry) την ομάδα μέσα στο παιχνίδι με 5 τρίποντες βόμβες. Άξιος συμπαραστάτης ο teo ενώ βοήθειες και ανάσες έδωσαν και οι υπόλοιποι περιφερειακοί (κρητίκαρος, mr babis και crossman). Εντός ρακέτας παίχτηκε δυνατό και ενίοτε πέραν του επιτρεπτού σκληρό παιχνίδι, από όπου βγήκαμε ευτυχώς σώοι με μικρά "παράσημα" (κλασικοί "ξυλοκόποι" του εργασιακού πρωταθλήματος). Στην πρώτη (και τελευταία του!) εμφάνιση στον πάγκο (ελέω επερχόμενου μαραθωνίου) ο bomber κοουτσάρισε μαεστρικά μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο όπου είμασταν σε απόσταση καλαθιού. Με την έλευση του μηχανοδηγού mr tsouf παρααποκτήσαμε αυτοπεποίθηση και τα φορτώσαμε στον κόκκορα με αποτέλεσμα να χάσουμε στις λεπτομέρειες με 9 πόντους.
Αρχής γενομένης από τη μεθεπόμενη εβδομάδα ξεκινάμε το οδοπορικό μας στην Α5 όπου και στοχεύουμε αρχικά στον τερματισμό στην οκτάδα έτσι ώστε να διεκδικήσουμε στα play-off μέχρι και το πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Τα νούμερα και τα όργανα (Ηλία Ρίχτο!)...

2 σχόλια:

  1. Είναι τυχεροί οι αντίπαλοι που (επίτιδες) χθες δεν έφερα εμφάνιση μαζί μου,γιατί όταν άκουσα ότι έχουμε πάρει 2 παιχνίδια στα χαρτιά, ήθελα να μπω να τους βομβαρδίσω! Κατά τ'άλλα κρατάμε την προσπάθεια...και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ώστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα έστω και στην Α5!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο δύο παιχνίδια; 5 ήταν!!! Συμπλεγματικοί, επικίνδυνοι "ξυλοκόποι". Μακριά και αγαπημένοι από τέτοιες ομάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή