Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Την γάτα με το ποντίκι ...


... έπαιζαν οι δύο ομάδες στα πρώτα τρία δεκάλεπτα της χτεσινής πρεμιέρας. Ευτυχώς η πλάστιγγα έγειρε υπέρ μας όταν ο bo (είδες που κάνουν δουλειά τα μπινελίκια πριν τον αγώνα!) και ο δαιμόνιος playmaker nikolet (μετά τις απειλές ότι δεν πρόκειται να πάρει ποτέ VISA για να πάει να δοκιμαστεί την επόμενη εβδομάδα στο NBA) έβαλαν το νερό στο αυλάκι με τρία συνεχόμενα δίποντα και τρίποντη βόμβα αντίστοιχα. Καταλυτική η συμβολή του "τζιχαντιστή" με 17 πόντους (δύο τρίποντα στο 4ο δεκάλεπτο) ο οποίος μπαίνει στην τελική ευθεία της φάσης "ολικό restart" και έχει τα φόντα να γίνει ο ηγετικός σκόρερ όταν ο bo(mber) θα τρέχει σε βουνά και λαγκάδια. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με ένα υποδειγματικό layup στον αιφνιδιασμό ο νυν υπεύθυνος της ομάδας (mr babis) ξεσηκώνοντας την κερκίδα και ουσιαστικά λυτρώνοντας τον νέο hipster fan μας που αλάλαζε (λέμε τώρα) "ξυρίστε τους" !!!
Δεν παραβλέπουμε την ουσιαστική συμβολή του pm στον παλμό της ομάδας και το καλάθι και φάουλ μετά από πειστικό επιθετικό rebound ανάμεσα σε δύο παίκτες του ΟΣΕ. Απογοητευτικά ποσοστά για το "δένδρο" που στην πηγή έφτασε καμιά δεκαριά φορές αλλά μόνο δύο κατάφερε να δροσιστεί! Σε ρηχά νερά οι υπόλοιποι παίκτες που απέτυχαν να χρησιμοποιήσουν το εξαιρετικά γλυστερό παρκέ για να αποδώσουν μπαλέτο υψηλών προδιαγραφών. Υπόσχεση για καλύτερες μέρες από τον crossman για πολλά "ατμισμένα" καλάθια τώρα που βρήκε ανάσες με το ηλεκτρονικό τσιγάρο (τρομάρα του)!
Εκτροχιάσαμε το τραίνο και πάμε να εφαρμόσουμε Six Sigma κόντρα στην ΤΟΥΟΤΑ στα πλαίσια υψηλής εγκεφαλικής ετοιμότητας και εν συνεχεία  μπασκετικής απόδοσης!

Τα νούμερα και τα όργανα...

2 σχόλια:

  1. Τα μπινελίκια εννοείς προφανώς αυτά που τρώγονται σε στέκι της περιοχής... Κρατάω την υπόσχεση μου και θα μιλάω κυρίως εντός των 4 γραμμών...
    υ.γ κορυφαίο το σχόλιο σχετικά με τον ηγετικό σκόρερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή